Catre Familien · Plaza Familien

Skrevet til Jessan Catre

I dag har jeg skrevet til Jessan, og spurgte om han havde lyst til, at hjælpe med nogle af de huller jeg mangler, at udfylde. Så må vi se om han svare – Det håber jeg 🙂

Herunder er et udsnit af Plaza/Catre del af familie træet, som viser Mano Tino før- og efter slægt. Har du kommentarer til billedet er du velkommen til, at bruge kommentarfeltet nederst på denne side.

Billed fjernet efter anmodning

Catre Familien · Plaza Familien

Skrevet til Marian Catre

I går skrev jeg til Mariann, og spurgte om hun havde lyst til, at hjælpe med nogle af de huller jeg mangler, at udfylde. Så må vi se om hun svare – Det håber jeg 🙂

Herunder er et udsnit af Plaza/Catre del af familie træet, som viser Mana Nene før- og efter slægt. Har du kommentarer til billedet er du velkommen til, at bruge kommentarfeltet nederst på denne side.

Klik på billedet for helside visning

Mana Nene før og efterslægt.
Plaza Familien · Sommerferie på Philippinerne 2019

På besøg hos Delia’s Fætter

Gaudencio Gonsales Plaza Jr. And hos wire Teresa

I går, torsdag den 2. Maj, var vi på udflugt med Delia’s søster og mand. Vi kørte til Gigaquit hvor Delia’s fætter bor med hans hustru. Vi havde et par hyggelige timer der hvor der blev snakket om løst og fast – Det var jo noget tid siden de har set hinanden. Efterfølgende begyndte vi at snakke familietræ. Jeg interviewede Gaudencio, og han indtalte lydspor til forklaring til 2 billeder som jeg fik med hjem. det var ret spændende. Særligt set, at jeg kom hjem med en ældre generation end jeg tidligere havde kendt. Desuden fik jeg historie med hans familie og efterkommere. Jeg efterlod hjemmeside adressen på denne hjemmeside, og så må vi se om der kommer responde til dette indslag med tiden.

Gaudencio forældre

Til billedet af Gaudencio’s forældre fik jeg navnene på alle hans 11 søskende, som jeg efter bedste evne har skrevet ind i slægtstræet. Desuden fik jeg fødestedet på han forældre. Med tiden håber jeg, at få lidt hjælp til ar rette navnene så de er stavet rigtigt, og jeg håber at få fødselsdatoer og evt. dødsdatoer. Disse var lidt svære, at huske. Det andet billede jeg fik med hjem var et af hans forældre samt 6 søskende. Se det herunder.

Gaudencio Gonzaga Plaza Sr. Med Hustru Teresa samt deres 6 yngste børn.