Ferier og udflugter · Koncert med Celtic Women · Lourdes, september 2019 · Sommerferie på Philippinerne 2019

Søndag d. 26. Maj 2019

Så blev det weekend igen, hvor tiden dog løber. I fredags blev Mangoerne kontrolleret, og det er ikke tid til at plukke dem i nu. Nogle kommer ned af sig selv, andre plukker vi når de er modne.

Senere på dagen kørte vi en tur for at tage billeder, men endte op hos Jollibee for, at spise aftensmad. Det gik hen, og blev mørkt inden vi kom hjem igen.

I går var vi hjemme hele dagen, en stille og rolig lørdag. Senere blev vi inviteret af Boy til aftensmad. Vi fik lechon, og meget andet godt. Vi kørte hjem igen mætte, og med mad nok til to familier til dagen efter.

I dag søndag var vi varslet om strømafbrydelse fra kl. 8.00 til 18.00. Men strømmen kom først kl. 19.00. Frokost og aftensmad stod på rester af det vi fik med hjem i går – Super lækkert.

Det er heller ikke til at forestille sig, at det faktisk er sidste søndag i Surigao i denne omgang. Det har, indtil nu, været en dejlig stille, og rolig ferie uden de store udsving. Vi har jo også skævet lidt til de ture vi har planlagt i den kommende periode.

Til september har vi planlagt en lille uge i det sydfranske. Mere præcist Lourdes, som er en lille by ved foden af Pyrenees.

Til november tager vi en uge til London for, at opleve byen, og ikke mindst til koncert med Celtic Women. Denne tur vil også være den sidste af planlagte ture og ferie for i år.