Familiebegivenhedder · Fester/kom-sammen

Nicole’s 22 års fødselsdag

Søndag den 11. August var vi alle inviteret i Bon Bon Land for at fejre Nicole’s fødselsdag. Det var en dag med megen blæst lettere overskyet men ellers godt vejr. Jeg har sammensat en lille video fra eftermiddagen, og sat den. Herunder. Nancy har også sammensat en lille video fra dagen, og den kan ses her.

Vi var sammen med Nicole og hendes kæreste, Sussie, Per, Per’s søster og mand med familie, Nicole’s bedsteforældre, Thomas, Milas og fætter Mads, og så selvfølgelig Mama og Jeg (Morfar).

Det skal lige siges, at Bon Bon Land er en særdeles børnevenlig forlystelsespark placeret på Sjælland, og når billetten er betalt er alle forlystelser gratis. Det er tilladt, at tage sin medbragte mad med så vi havde det alle godt den eftermiddag.

Familiebegivenhedder · Udflugter

Den Blå Planet

Hånd som fiskefoder

I søndags tog Delia og jeg en tur til Den blå planet. Det er et sted, som jeg har ville besøge igennem længere tid, og næsten alle i familien har været der. Så derfor skulle det være. Jeg købte 2 billetter via Get Your Guide, og afsted tog vi så.

Vi havde et par hygelige timer der, og jeg er overbevist om, at vi sagtens kunne have brugt flere der. Da vi var færdige kørte vi en tur i Fields for at få noget at drikke, og kigge lidt på foretninger.

Herunder har jeg indsat en video fra vores tur.

En eftermiddag i Den Blå Planet.