Familiebegivenhedder · Fester/kom-sammen

Nicole’s 22 års fødselsdag

Søndag den 11. August var vi alle inviteret i Bon Bon Land for at fejre Nicole’s fødselsdag. Det var en dag med megen blæst lettere overskyet men ellers godt vejr. Jeg har sammensat en lille video fra eftermiddagen, og sat den. Herunder. Nancy har også sammensat en lille video fra dagen, og den kan ses her.

Vi var sammen med Nicole og hendes kæreste, Sussie, Per, Per’s søster og mand med familie, Nicole’s bedsteforældre, Thomas, Milas og fætter Mads, og så selvfølgelig Mama og Jeg (Morfar).

Det skal lige siges, at Bon Bon Land er en særdeles børnevenlig forlystelsespark placeret på Sjælland, og når billetten er betalt er alle forlystelser gratis. Det er tilladt, at tage sin medbragte mad med så vi havde det alle godt den eftermiddag.

Familiebegivenhedder · Udflugter

Den Blå Planet

Hånd som fiskefoder

I søndags tog Delia og jeg en tur til Den blå planet. Det er et sted, som jeg har ville besøge igennem længere tid, og næsten alle i familien har været der. Så derfor skulle det være. Jeg købte 2 billetter via Get Your Guide, og afsted tog vi så.

Vi havde et par hygelige timer der, og jeg er overbevist om, at vi sagtens kunne have brugt flere der. Da vi var færdige kørte vi en tur i Fields for at få noget at drikke, og kigge lidt på foretninger.

Herunder har jeg indsat en video fra vores tur.

En eftermiddag i Den Blå Planet.
Familiebegivenhedder · Udflugter

Besøg i Sagnlandet Lejre

Billede af Delia og John er taget ved et tidligere besøg.

I dag er vejret fantastisk. Vi besluttede, at tage en tur i Sagnlandet Lejre, og udforske stedet endnu en gang. Denne gang havde vi Nancy forældre med på turen. Vi havde lavet mad, og købt drikkevare til turen. Det skal så siges, at det er muligt, at købe mad i deres restaurant hvis man ikke selv vil tage med hjemmefra. Vi tog hjemmefra så vi var det kl. 11. Der var allerede fyldt op, så jeg vil forslå, at man kommer allerede fra deres åbningstid – især hvis vejret er godt.

Området, som Sagnlandet er placeret på, er kuperet med stier, sø’er, græsenge og lidt skov. Et spændende, og flot område Hvor det er let at komme rundt til de forskellige områder. Jeg har sammensat en lille video af vores tur. Se den herunder.

En eftermiddag i Sagnlandet Lejre