Familiebegivenhedder · Fester/kom-sammen

Nicole’s 22 års fødselsdag

Søndag den 11. August var vi alle inviteret i Bon Bon Land for at fejre Nicole’s fødselsdag. Det var en dag med megen blæst lettere overskyet men ellers godt vejr. Jeg har sammensat en lille video fra eftermiddagen, og sat den. Herunder. Nancy har også sammensat en lille video fra dagen, og den kan ses her.

Vi var sammen med Nicole og hendes kæreste, Sussie, Per, Per’s søster og mand med familie, Nicole’s bedsteforældre, Thomas, Milas og fætter Mads, og så selvfølgelig Mama og Jeg (Morfar).

Det skal lige siges, at Bon Bon Land er en særdeles børnevenlig forlystelsespark placeret på Sjælland, og når billetten er betalt er alle forlystelser gratis. Det er tilladt, at tage sin medbragte mad med så vi havde det alle godt den eftermiddag.

Familiebegivenhedder · Fester/kom-sammen

Tirsdag d. 23. Juli 2019 – Sussie’s fødselsdag

I dag er det Sussie’s fødselsdag.

Kære Sussie, du ønskes et stort tillykke med dagen i dag, og vi håber du må få en god dag med familie og venner i din nærhed. Vores gave til dig får du jo først til februar sammen med Nicole.

Vi glæder os meget til, at fejre jeres fødselsdag med forsinkelse, og tilbringe en uge sammen med jer i Paris.

Sidst vi var til middag hos dig fik vi optaget video – Jeg er ikke helt færdig med den men vil ligge den her på siden når den er klar til visning.

Kærlig Hilsen Mor og Far

Familiebegivenhedder · Fester/kom-sammen

Lørdag d. 29. Juni 2019

Lørdag var den dag vi fik besøg af Papa boy’s familie. Som nævnt tidligere i et indlæg va det 11 personer fra Philippinerne. Vi hentede dem på deres hotel i københavn, og var tilbage igen til frokost. Vi hyggede til lækkert smørrebrød, grillpølser, flæskestegssandvits, kager, sodavand og vin og meget andet.

Efter at vi havde spist frokost gik vi en tur ned til JohnJohn og Nancy for, at vise hus frem. På vej derned fik vi en hyggelig snak om bl.a. forskellige kornsorter og kartofler. Vel tilbage igen fik vi kaffe, kage mm. Indtil vi atter vendte næsen mod københavn, og deres hotel. Tusinde tak for en dejlig eftermiddag og aften.

Personer på billedet er fra venstre: John Jr. med lille Tristan, Thomas med Milas samt Milas fætter, Toti med Christian, Ferla, Boy, Mig selv, Delia, Sussie foran L med hunden Carry, og Per til slut. I nederste række er Nancy med Nicole, Sheka med Clarise, Ling Ling med Scasha, Apple og Totot