Catre Familien

Skrevet til Norman Catre.

I dag har jeg også skrevet til Norman Catre, som jeg er ven med på facebook. Jeg kan ikke placerer ham i vores slægts træ, og håber så, at han svare mig på et tidspunkt.

Hvis der er nogle af jer andre som læser dette, og som har lidt kendskab til ham, ja så må I rigtig gerne benytte kommentar feltet nederst på siden.

Catre Familien · Plaza Familien

Skrevet til Jessan Catre

I dag har jeg skrevet til Jessan, og spurgte om han havde lyst til, at hjælpe med nogle af de huller jeg mangler, at udfylde. Så må vi se om han svare – Det håber jeg 🙂

Herunder er et udsnit af Plaza/Catre del af familie træet, som viser Mano Tino før- og efter slægt. Har du kommentarer til billedet er du velkommen til, at bruge kommentarfeltet nederst på denne side.

Billed fjernet efter anmodning

Catre Familien · Plaza Familien

Skrevet til Marian Catre

I går skrev jeg til Mariann, og spurgte om hun havde lyst til, at hjælpe med nogle af de huller jeg mangler, at udfylde. Så må vi se om hun svare – Det håber jeg 🙂

Herunder er et udsnit af Plaza/Catre del af familie træet, som viser Mana Nene før- og efter slægt. Har du kommentarer til billedet er du velkommen til, at bruge kommentarfeltet nederst på denne side.

Klik på billedet for helside visning

Mana Nene før og efterslægt.
Catre Familien · Familiebegivenhedder · Plaza Familien · Sommerferie på Philippinerne 2019

Til fødselsdag hos Ferla

Ferla med 2 af hendes børnebørn L og Chrise
Lidt godt til ganen.

Ferla, hustru til Noel ‘Boy’ Catre, havde fødselsdag i går. Vi var investeret til spisning, og vi så frem til at komme. Maden som blev serveret var lægger og vi nød den til fulde – Tak for det :-). Der blev snakket om familie, valgkamp, rejser til Japan og meget andet. Alt i alt en hyggelig aften.

Sheka, og lille Christian.

Og sidst men ikke mindst fil jeg lidt data, og billeder med hjem til Plaza – Catre Familietræ. Opdatering til træet følger snarest.