Familiebegivenhedder · Fester/kom-sammen

Lørdag d. 29. Juni 2019

Lørdag var den dag vi fik besøg af Papa boy’s familie. Som nævnt tidligere i et indlæg va det 11 personer fra Philippinerne. Vi hentede dem på deres hotel i københavn, og var tilbage igen til frokost. Vi hyggede til lækkert smørrebrød, grillpølser, flæskestegssandvits, kager, sodavand og vin og meget andet.

Efter at vi havde spist frokost gik vi en tur ned til JohnJohn og Nancy for, at vise hus frem. På vej derned fik vi en hyggelig snak om bl.a. forskellige kornsorter og kartofler. Vel tilbage igen fik vi kaffe, kage mm. Indtil vi atter vendte næsen mod københavn, og deres hotel. Tusinde tak for en dejlig eftermiddag og aften.

Personer på billedet er fra venstre: John Jr. med lille Tristan, Thomas med Milas samt Milas fætter, Toti med Christian, Ferla, Boy, Mig selv, Delia, Sussie foran L med hunden Carry, og Per til slut. I nederste række er Nancy med Nicole, Sheka med Clarise, Ling Ling med Scasha, Apple og Totot

1
Leave a Reply

avatar
Photo and Image Files
 
 
 
Audio and Video Files
 
 
 
Other File Types
 
 
 
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
John Riel Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of