Ferier og udflugter · Lourdes, september 2019

Lørdag d. 6. juli 2019

Lufthavnstransporten CDG til ORLY!

Jeg er kommet et stykke videre med planlægningen til vores tur til Lourdes. Nu blev det tid til, at bestille transport mellem CDG og Orly lufthavne ved Paris. Med de flybilletter, som jeg har købt er det nødvendigt at skifte lufthavn i Paris. der findes 3 forskellige mulighedder, og jeg har selvfølgelig valgt den dyreste 🙂 Taxi eller privat bil mellem Paris Charles de Gaulle Airport (CDG) to Orly Airport visaversa.

The ultimate in convenience for transferring between Paris Charles de Gaulle Airport (CDG) and Orly is of course a private vehicle with driver, door to door with meet and greet at the airport. Journeys are prone to traffic congestion, but the approximate journey time is 40-60 minutes.

Ud over førnævnte er der Le Bus Direct og Paris and OrlyVal shuttle train. Alle tre transportmuligheder kan du læse mere om eller bestille fra hjemmesiden Paris Toolkit.

1
Leave a Reply

avatar
Photo and Image Files
 
 
 
Audio and Video Files
 
 
 
Other File Types
 
 
 
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
John Riel Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of