Ferier og udflugter · Lourdes, september 2019

5. dag af vores tur til Lourdes.

I dag har været en stille dag. Vores plan for i dag var, at besøge kirken og parken ved siden af så Delia kunne gå de 15 stationer ifm. “Pasion of the Cross”. Vi kørte ned i byen, og fandt en parkeringsplads. Indløste billet, og tog så på vandring op ad gågaden. Shoppede lidt i de små suvinere butikker, og gik så ned mod kirken. Da vi var kommet ned i parken gik vi forbi en bred trappenedgang, og jeg sagde til Delia, at jeg lige ville undersøge hvor den førte hen. Hun svarede, at den førte ned til toiletterne. Ja så er der ingen grund til at gå derned.

Da vi havde gået yderlige st stykke vej kom vi atter til en nedgang, dog var den denne gang et skilt, som forklarede noget om et bede sted! Det måtte undersøges. Det viste sig, at være en kæmpe stor underjordisk kirke, Basilica of St. Pius X – se billeder herunder. Her kunne Delia også gå de 15 stationer, som hun gerne ville.

Efterfølgende kørte vi hjem, og spiste frokost, slappede af med benene oppe. Hen på eftermiddagen kørte vi en lille tur, som en forberedelse til i morgen hvor vi gerne vil besøge Castle Fort Pyrenean. Den ligger midt i byen, og det vil være godt at vide hvor der er parkeringspladser på forhånd. Vi afsluttede dagen med at handle til aftensmad i et nyt center vi ikke havde været i før. Det var meget stort, og flot, og sikke kølediske med fisk, krebs og meget andet.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments