Plaza Familien · Sommerferie på Philippinerne 2019

På besøg hos Delia’s Fætter

Gaudencio Gonsales Plaza Jr. And hos wire Teresa

I går, torsdag den 2. Maj, var vi på udflugt med Delia’s søster og mand. Vi kørte til Gigaquit hvor Delia’s fætter bor med hans hustru. Vi havde et par hyggelige timer der hvor der blev snakket om løst og fast – Det var jo noget tid siden de har set hinanden. Efterfølgende begyndte vi at snakke familietræ. Jeg interviewede Gaudencio, og han indtalte lydspor til forklaring til 2 billeder som jeg fik med hjem. det var ret spændende. Særligt set, at jeg kom hjem med en ældre generation end jeg tidligere havde kendt. Desuden fik jeg historie med hans familie og efterkommere. Jeg efterlod hjemmeside adressen på denne hjemmeside, og så må vi se om der kommer responde til dette indslag med tiden.

Gaudencio forældre

Til billedet af Gaudencio’s forældre fik jeg navnene på alle hans 11 søskende, som jeg efter bedste evne har skrevet ind i slægtstræet. Desuden fik jeg fødestedet på han forældre. Med tiden håber jeg, at få lidt hjælp til ar rette navnene så de er stavet rigtigt, og jeg håber at få fødselsdatoer og evt. dødsdatoer. Disse var lidt svære, at huske. Det andet billede jeg fik med hjem var et af hans forældre samt 6 søskende. Se det herunder.

Gaudencio Gonzaga Plaza Sr. Med Hustru Teresa samt deres 6 yngste børn.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Tirsdag d. 4. Juni 2019 – John Riel's hjemmeside om Catre Familien
25. august 2020 13:13

[…] til GL. Den tur blev dog kort idet Delia havde glemt sin medicin. Der var også en kort dagstur til Gigaquit hvor Delia’s fætter bor. Desuden var vi blevet tilbudt en bil af Delia’s bror men den fik vi […]