Om Catre Familien’s hjemmeside.

Denne side er tiltænkt som min fortællingsside om og til Catre familien. Når det så er sagt, vil man hurtigt opdage, at der også sniger sig en anden familie ind, nemlig Plaza.

Min svigerfar, Jesus Catre ved sin første bil.

Jeg har i mange år haft interessen for Slægtforskning, og har arbejdet på min egen slægt. Men nu har jeg også følt trang til, at forske lidt i min kones slægt, som er Plaza og Catre men som udgangspunkt nok mest Catre. Mange af de data som jeg har er samlet fra personerne selv – hvis de er nulevende 😉 Andre oplysninger har jeg fået oplyst fra personer som jeg har talt med, oplysninger fra kirkebøger, sociale medier ol.

Hvis du, som besøgende har mulighed eller lyst til, at dele lidt oplysninger eller billeder med mig, så er du meget velkommen til, at sende det til mig via kommentar feltet herunder eller via kontakt mig siden.

Omtalen af de to familienavne er placeret i menuen slægtsforskning i toppen af siden. Der ud over kan nævnes, at en del af oplysningerne kommer fra FamilySearch.org. FamilySearch.org er en gratis side til brug for slægtsforskning. Siden bliver benyttet af mange over hele verden. Dog kræves der en konto for, at søge om oplysninger, og personer som er registeret som nulevende kan kun ses af den slægtsforsker, som har registeret dem.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments