Velkommen

Velkommen til min hjemmeside om Catre familien’s Aner og Efterkommere. Fra denne side vil jeg prøve, at samle et overblik over familien medlemmer, levende som afdøde. Catre er min svigerfar’s familie, og starter med Cornelio Catre. Han var gift med Maria Malinao, og de fik 8 børn.

På samme måde vil jeg forsøge, at samle et overblik over min svigermor’s slægt. Denne slægt har navnet Plaza, og den første som hed plaza var Mateo plaza. Han fik en søn som hed Silvestre Plaza. Han var gift med Ana Gonzaga, og de fik 5 børn.

Hvis du, som besøgende på denne side, høre til en af de 2 familier eller bare har en viden om familien, vil jeg blive glad for hvis du vil dele dem med os. Har du billeder ol. vil jeg også blive glad for dem. Du kan sende beskeder til mig fra siden kontakt mig, og her kan du ligeledes sende filer.

Rejser og udflugter

Det vilde rejseliv

En anden ting, som jeg holder meget af, er rejser og udflugter med min kone, og sommetider også mine børn og børnebørn. Jeg vil med tiden skrive om de rejser, og oplevelser som vi har, og måske endda give råd og fif med på vejen. Og som altid er du, som læser velkommen til, at kommenterer opslagene her eller på delte opslag på facebook.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments